X

Yazar: 20 Nisan 2019

Çiğli Dijital Katalog

Müşterileri etki altına almak ve pozitif katkılar eşliğinde bu etkileşimleri arttırmak şüphesiz ki her firmanın isteği ve talebi dorultusunda gerçekleşen eylemlerden bir tanesi olarak gözler önüne serilmektedir. Dolayısı ile bu etkileşimi doğru bir şekilde yönetmek ve müşterilerin kapasitesini arttırmak amaçlı olarak ortaya konulması gereken belirli işlem bütünlüğünün olduğundan da bu noktada bahsetmek mantıklı bir yaklaşım modeli olacaktır.

Öyle ki artık teknolojinin geldiği noktada kağıt broşürlerin yerini alan dijital içerikler çok daha popüler olmaya da gün geçtikçe devam ediyorlar. Hemen hemen her firmanın hem zamandan hem de maliyet hesabını yaptığı zaman daha etkili bir sunum ve tanıtım gerçekleştirmek adına ortaya koymuş olduğu dijital katalogların önemi de bilinenden çok daha fazladır. Özellikle bu katalogların eş zamanlı olarak pek çok kişiye gönderilmesi, PDF dosyası şeklinde indirme şansının olması ve mail olarak da ileti halinde gönderilebilmesi şüphesiz ki herkes tarafından önemsenen pozitif değerlerden bazıları olarak ön plana çıkmaktadır. Bunun yanı sıra müşterilere etkili bir tanıtım yapmak ve potansiyel kitleye de kendinizi göstermek amacında iseniz de tercih etmeniz gereken belirli katalogların olduğunu bu aşamada dile getirmek gerekiyor. Çiğli dijital katalog ekipleri de hem profesyonel yapıları hem de işlerinde uzman kadroları ile beraber en yaratıcı tasarımları sizler ile buluşturmak adına hazır bir şekilde bekliyorlar.

Dolayısı ile tercih edeceğiniz firmanın tabi ki maliyet ve zaman tasarruflarını ön planda tutarak hareket etmesi ne kadar doğal gibi karşılansa da bunun doğru koordinatlar ile yapılması da önem arz ediyor. Nitekim temanın ve tasarımın kullanışlı olabilmesi adına sayfaya tam olarak sığması ve müşterilerin de bu kataloglar içerisinde verilen mesajları mantıklı yaklaşımlar eşliğinde anlaması da talep edilen kavramlardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Haliyle onlarca sayfa kataloğu bir anda herkesin erişimine açmak veya CD eşliğinde gönderimini sağlamak da dijital katalogların önemli pozitif ayrıntılarından bazıları olarak nitelendirilebilir. Tabi ki bunun yapım aşamasında hemen her aygıtı doğru şekilde kullanmak da gerekiyor.